Ελεγκτής κάρρων γκολφ του CURTIS SepEx ελεγκτής ταχύτητας 36 βολτ για το κάρρο γκολφ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Curtis
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: 1268-5403
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΕΞΑΓΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PCS

Πληροφορίες προϊόντων:

 

Ο Curtis 1268 ελεγκτές είναι χωριστά συγκινημένοι ελεγκτές ταχύτητας μηχανών που σχεδιάζονται για τη χρήση σε ποικίλα οχήματα μεταφορών. Αυτοί οι προγραμματίσημοι ελεγκτές είναι απλοί να εγκατασταθούν, αποδοτικοί, και οικονομικώς αποδοτικοί. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τα βαρέων καθηκόντων κάρρα γκολφ, τις μεταφορές προσωπικού, τους μεταφορείς φορτίων, και άλλα οχήματα πολλαπλών χρήσεων

Ο αγοραστής πρέπει να επιβεβαιώσει με τον πωλητή την τάση συστημάτων μπαταριών, το λειτουργώντας ρεύμα και τον τύπο ρυθμιστικών βαλβίδων. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο controlle, υπάρχουν 3 τύποι ρυθμιστικών βαλβίδων διαθέσιμοι: ρυθμιστική βαλβίδα ποτενσιόμετρων 3 καλωδίων (5kΩ-10kΩ), ρυθμιστική βαλβίδα 0-5V και καλώδιο 2 ηλεκτρονικές η ρυθμιστική βαλβίδα ΤΟΥ. Για τον αγοραστή που θέλει μόνο αντικαταστήστε έναν παλαιότερο ελεγκτή, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να βάλει τον αρχικό συνδετήρα στο νέο ελεγκτή. Αλλά για το νέο χρήστη, η προσοχή πρέπει να δοθεί στη σύνδεση μεταξύ των συνδετήρων ρυθμιστικών βαλβίδων και ελεγκτών.

Αυτοί οι ελεγκτές είναι πλήρως προγραμματίσημοι, με την προστιθέμενη λειτουργία της ύπαρξης προγραμματίσημος-μέσω του πρότυπου προγραμματιστή λαβών 1313-4401 του Curtis ή του σταθμού προγραμματισμού 1314 PC. Αυτό σημαίνει ότι οι ελεγκτές μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των συγκεκριμένων εφαρμογών. Εκτός από την ευελιξία διαμόρφωσης, η χρήση του προγραμματιστή προσφέρει τη διαγνωστική και ικανότητα δοκιμής.

. Ονομαστική τάση εισαγωγής: 36 Β ή 48V
.PWM λειτουργούσα συχνότητα: kHz 16
. Ηλεκτρική απομόνωση στο heatsink: Εναλλασσόμενο ρεύμα 500 Β (ελάχιστο)

. Περιβαλλοντική εκτίμηση συσκευασίας: IP64, IP67
. Βάρος: 4,0 κλ
. Διαστάσεις (L×W×H): 229 × 178 × 81 χιλ. (9,0» × 7,0» × 3,2»)

. Με τον πρότυπο προγραμματιστή λαβών 1313-4401 του Curtis, μπορούμε να τροποποιήσουμε παραμέτρων του ελεγκτή όπως την αρχική ρύθμιση κατασκευαστών .cart. Για μια συγκεκριμένη πρότυπη ρύθμιση κάρρων, παρακαλώ επιβεβαιώστε με τον πωλητή με την αναχώρηση ενός μηνύματος.

 

Ελεγκτής κάρρων γκολφ του CURTIS SepEx ελεγκτής ταχύτητας 36 βολτ για το κάρρο γκολφ

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cindy

WhatsApp : +86 13925528791