Μας ελάτε σε επαφή με
Cindy

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13925528791

WhatsApp : ++8613925528791

TOP GOLF CO.,LTD

Χτίστε το όνειρό σας, δημιουργήστε τη ζωή σας.

  • TOP GOLF CO.,LTD
  • TOP GOLF CO.,LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες ΤΟΠ ΓΚΟΛΦ Αριθμός Υπαλλήλων 10~100
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος 2011
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής & έμπορος με τα μέρη αυτοκινήτου και τα μέρη κάρρων γκολφ.

 

Στην επιχείρηση μερών κάρρων γκολφ, η επιχείρησή μας κάνει την ελαφριά εξάρτηση, προφυλακτήρας, κορυφή, εξάρτηση δεικτών σημάτων στροφής, πίνακας εξόρμησης, φλόγα κιγκλιδωμάτων, η κάλυψη ροδών και πολλά άλλα μέρη για ez-ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΣΧΩΝ και κάρρο γκολφ YAMAHA. Σε αυτά τα έτη, μέρος κάρρων γκολφ μας πωλήθηκαν πολύ καλά στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες και περιοχές. Η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει τη σταθερή επιχειρησιακή σχέση με πολλούς πελάτες λόγω των μερών καλής ποιότητας, όπως Nivel, Madjax και το κόκκινο γεράκι.

 

Τα αυτοκινητικά μέρη τροποποίησης είναι επίσης η σημαντική επιχείρησή μου. Κάνουμε το σύστημα εξάτμισης, τα τροποποιημένο μπροστινό κάγκελα & τον προφυλακτήρα και το δευτερεύον τοπ ράφι βημάτων & για AUDI, BMW, TOYOTA, HONDA, ΤΖΙΠ, BUICK, V.W., CHEVORLET. Τα τροποποιημένα μέρη μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Κάθε πελάτης ικανοποιεί με τα μέρη μου λόγω του υψηλού - ποιότητα και λογική τιμή.

Μπορούμε επίσης να κάνουμε τα μέρη αυτοκινήτου ή τα μέρη κάρρων γκολφ σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να μας στείλετε τα δείγματα μερών σε. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να σας εφοδιάσουμε με τα ικανοποιημένα προϊόντα.

 

TOP GOLF CO.,LTD

Ιστορία
Υπηρεσία

Συμβουλευτική υπηρεσία

 

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε τα επαγγελματικές σχέδια και τις προτάσεις για σας στο μέρος κάρρων γκολφ.

 

 

Υπηρεσία προϊόντων

 

Παρέχουμε το manunfacture στο διάφορο μέρος κάρρων γκολφ για σας, και ο ίδιος χρόνος, ο cOem & ο ODM είναι επίσης εφαρμόσιμοι για μας.

 

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

 

Θα κάνουμε την απάντηση σε 24 ώρες μόλις παραληφθεί σας ανατροφοδοτούμε για τα προϊόντα, και βάζουμε τη λύση σύντομα για τα ανικανοποίητα στοιχεία σας.

Η ομάδα μας

Πάνω από 100 empolyees είναι περιληφθείσες παραγωγή, πωλήσεις και έρευνα & ανάπτυξη που παρέχουν τη μιας στάσης υπηρεσία για σας, είναι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους και παρέχουν την καλή υπηρεσία και τα καλύτερα προϊόντα σε σας.